Wednesday, April 6

::..S26 Progress...vs...S26 Gold Progress..::

Memandangkan susu Karihome ni payah nak beli & selalu habis stok kalau nak beli banyak. Aku decide tuk tukar susu growing up Khalisa. 1st aku try susu Enfagrow A+ step 3 ni..tapi Khalisa macam xsuka sgt. Kalau buat x abis.



Then aku try susu S-26 ni. Tengok Khalisa minum ok & poo poo ok. So deal! Harga pun lagi murah dr Enfagrow and of couse Karihome also. Wee ~~


# S-26 PROGRESS step 3#


# S-26 GOLD PROGRESS step 3#




* harga tuk S-26 Gold Progress ni mahal sikit dari S-26 Progress biasa.



* S-26 GOld Progress ni dah di upgrade new formula. Sebab tu mahal sikit dari yang biasa punya.


* Sama macam drypers club. S-26 pun ada S- mama club.

* just sign up dekat wyethnutrition.com.my go to My S-MAMA Club.



Memanglah susu ibu susu terbaik di dunia..tapi kalau dah xde rezeki nak bagi..nak wat cane ye dark?!







* boleh kumpul point 





mana kau 😶

bila aku pejam mata aku nampak kau fikiran menerawang tentang masa depan bila aku buka mata aku nampak kau makin menjauh baya...